برگزاری کلاسها
1399/7/28 دوشنبه
قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی:
دروس نیمسال اول 1400-1399 در سامانه آموزش الکترونیک به تفکیک رشته ارائه شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ با توجه به ارتقاء سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه پیام نور استان تهران تغییراتی در ارائه دروس در سامانه ایجاد شده است.

در تغییرات جدید، دانشجویان و اساتید گرامی با ورود به صفحه اول سامانه استانی به نشانی http://lms.tpnu.ac.ir  و انتخاب گزینه « براي ورود به سامانه کليک کنيد » وارد صفحه ای می شوند که دروس را به تفکیک رشته به چند بخش به شرح زیر نمایش می دهد:

- دروس رشته های اقتصاد، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و مدیریت رسانه
- دروس رشته های علوم تربیتی و روانشناسی
- دروس رشته های مدیریت و حسابداری
- دروس عمومی و معارفی
- دروس سایر رشته ها
- دروس رشته حقوق

بر همین اساس لازم است دانشجویان جهت حضور در کلاس های الکترونیکی خود به گروه علمی آن درس توجه نمایند.

مثلا دانشجوی رشته مدیریت برای شرکت در دروس تخصصی رشته خود به بخش "دروس رشته های مدیریت و حسابداری" رفته و با درج نام کاربری و کلمه عبور وارد سامانه کلاسی مربوطه می شود. این دانشجو جهت ورود به کلاس دروس عمومی و معارفی باید وارد بخش مربوط به "دروس عمومی و معارفی" بشود.
همچنین اگر این دانشجو درسی دارد که بین رشته ای است و مربوط به بخش علمی دیگری می باشد باید وارد بخش مربوط به آن رشته شود.

ورود به سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه پیام نور
نام کاربری: شماره دانشجویی
کلمه عبور: کد ملی (بدون صفر ابتدایی)
کلمه عبور دانشجویان مهمان و اتباع خارجی: شماره دانشجویی