امتحانات
1402/10/3 یکشنبه
چهارشنبه 6 دی ساعت 10 صبح
اعلام زمان و نحوه شرکت در آخرین آزمون آزمایشی (رزم آزمون) دروس عمومی

به گزارش روابط عمومی، با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت آنلاین و غیرحضوری و با توجه به درخواستهای مکرر دانشجویان، آخرین آزمون آزمایشی (رزم آزمون) دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون ریلاین در روز چهارشنبه 6 دی ماه 1402 ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد.

آدرس سامانه برگزاری آزمونهای دروس عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران،  https://Lms.tpnu.ac.ir  می‌باشد.

از این رو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند، ملزم به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند.

نکته 1: برای ورود به سامانه Lms ؛ نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی بعلاوه aA است و برای دانشجویان اتباع نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور ده تا عدد 1 بعلاوه aA می باشد. نام كاربري و كلمه عبور را به صورت اعداد انگليسي وارد نماييد. ضمنا دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند می توانند جهت رفع هرگونه اشکال با شماره های 02184234607 ، 02184234602 و یا 02184234605 تماس بگیرند.

نکته 2: توصیه می شود به منظور شرکت در آزمون، ترجیحا از مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم به روز شده استفاده شود.

قبل از شرکت در آزمون حتما راهنمای شرکت در آزمون مطالعه شود. (فایل راهنما در ذیل همین اطلاعیه موجود است)
فايل هاي مربوطه :
راهنماي شرکت در آزمون مجازي دروس عمومي سامانه ريلاين.pdf618.371 KB