فرهنگی
1402/5/29 یکشنبه
دکتر غلامرضایی سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام کرد:
دانشگاه پیام‌ نور دماوند آماده ارائه مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری به داوطلبان منطقه است

دکتر داود غلامرضایی سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از اعلام نتیجه کنکور سراسری سال 1402 به صورت کارنامه حاوی نمره کل نهایی، رتبه، سهمیه و وضعیت بومی خبر داد.

نماینده سازمان سنجش در آزمون سراسری افزود: پیرو اطلاعیه سازمان، دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته در همه گروه‌های آزمایشی در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به آدرس https://sanjesh.org قرار گرفت و انتخاب رشته از طریق سامانه جامع آزمون سراسری برای همه گروه‌های آزمایشی از روز سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ آغاز و تا روز شنبه ۱۴۰۲/۶/۴ ادامه خواهد داشت.

دکتر غلامرضایی ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان عزیز اعلام کرد: دانشگاه پیام‌نور آماده ارائه مشاوره انتخاب رشته به داوطلبان منطقه است.

داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۰۲۱۸۴۲۳۴۶۰۱ و ۰۹۱۹۷۲۰۴۰۰۱ تماس بگیرند.

برای مشاهده و دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1402 به تفكیك گروه آزمایشی، اینجا کلیک کنید