فرهنگی
1401/10/28 چهارشنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام کرد:
مرحله اول آزمون سراسری 1402 با شرکت 730 داوطلب در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار می شود

دکتر داود غلامرضایی، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در شهرستان دماوند از برگزاری مرحله اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در این مرکز دانشگاهی خبر داد.

وی گفت: مرحله اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، صبح روز پنجشنبه ۲۹ دیماه با حضور داوطلبین گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز می‌شود و با آزمون گروه زبان‌های خارجی در بعد از ظهر این روز ادامه می‌یابد.

وی تصریح کرد: همچنین صبح روز جمعه ۳۰ دی‌ماه داوطلبین گروه‌های آزمایشی علوم انسانی و ریاضی فیزیک به رقابت می‌پردازند و مرحله اول کنکور ۱۴۰۲ با آزمون گروه آزمایشی هنر در عصر روز جمعه ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ به پایان می‌رسد.

سرپرست دانشگاه پیام نور دماوند افزود: در مجموع طی دو روز برگزاری آزمون سراسری، ۷۳۰ نفر از داوطلبین سطح شهرستان به رقابت خواهند پرداخت و مرحله دوم این آزمون در تیرماه سال آینده برگزار خواهد شد.

دکتر غلامرضایی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه برگزاری آزمون، ساختمان آموزشی شهید قاسم احمدی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند خواهد بود.