فرهنگی
1401/4/21 سه‌شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند خبر داد؛
آزمون کارشناسی ارشد فراگیر با حضور بیش از 500 داوطلب در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار می‌شود

دکتر داود غلامرضایی؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر در این مرکز دانشگاهی خبر داد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون فراگیر کارشناسی ارشد در روز جمعه 24 تیرماه 1401 در ساختمان آموزشی شهید قاسم احمدی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با حضور بیش از 500 داوطلب برگزار خواهد شد.

دکتر غلامرضایی در ادامه افزود: ارتقاء رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد در دستور کار دانشگاه قرار دارد و پیگیری های لازم از طریق شورای گسترش وزارت علوم در این خصوص در حال انجام است که ان شاء الله در آینده نزدیک، شاهد افزایش رشته ها در این مقطع خواهیم بود.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در شهرستان دماوند در پایان خاطرنشان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون فراگیر کارشناسی ارشد امسال از روز سه شنبه 21 تیرماه از سامانه سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس sanjesh.org  قابل دریافت خواهد بود.