فرهنگی
1401/4/18 شنبه
در نشست صمیمانه با نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی انجام شد؛
بررسی مشکلات و موانع پیش‌ روی توسعه دانشگاه پیام نور مرکز دماوند / تعیین تکلیف طرح ساماندهی نظام پرداخت‌ها از طرف دولت

صبح روز شنبه 18 تیرماه 1401، سیداحمد رسولی‌نژاد، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس از دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بازدید کرد و در خلال این بازدید در جریان مشکلات و موانع پیشرفت و توسعه کمی و کیفی دانشگاه قرار گرفت.

🔹 در حاشیه این بازدید نشست صمیمانه با کارکنان دانشگاه نیز برگزار شد.

🔹 دکتر داود غلامرضایی، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند طی این جلسه به تشریح اهم برنامه‌ها و پروژه‌های علمی، فرهنگی و عمرانی در دست اقدام دانشگاه پرداخت.

🔹 همچنین موضوعاتی نظیر شرایط و امکانات رفاهی دانشگاه، بحث تبدیل وضعیت و شرایط حقوق و دستمزد کارکنان از مسائلی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔹 نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در این خصوص از ارائه طرح ساماندهی نظام پرداخت‌ها از طرف دولت به مجلس و تعیین تکلیف آن در آینده نزدیک خبر داد.