فرهنگی
1401/2/15 پنجشنبه
با شرکت حدود 1000 داوطلب
برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه پيام نور مركز دماوند

آزمون استخدامی آموزش و پرورش در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 اردیبهشت ماه 1401 و با حضور حدود 1000 داوطلب در حال برگزاری است.

دكتر داود غلامرضائی؛ نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور ضمن اعلام این خبر گفت: این نوبت از آزمون در دو حوزه دانشگاه پیام نور مرکز دماوند و هنرستان زینبیه برگزار می گردد که مجموعا طی دو روز حدود 1000 داوطلب سطح شهرستان به رقابت خواهند پرداخت.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور افزود: صبح روز پنجشنبه 15 اردیبهشت ماه، 215 نفر و صبح روز جمعه 16 اردیبهشت 250 نفر از داوطلبین در حوزه ی دانشگاه پیام نور واقع در سالن ورزشی شهید ناصر صُدیفی این مرکز به رقابت می پردازند. همچنین تعداد 224 نفر از داوطلبین در روز پنجشنبه و 206 نفر در روز جمعه در هنرستان زینبیه دماوند در آزمون استخدامی آموزش وپرورش حضور خواهند داشت.

دکتر داود غلامرضایی در ادامه تاکید کرد: در سال های اخیر، دانشگاه پیام نور دستاوردهای ارزنده ای در برگزاری آزمونهای مختلف سراسری کشوری داشته و به یک برند مطرح در کشور تبدیل شده است.

سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند همچنین یادآور شد که در این دوره نیز کلیه شیوه نامه های بهداشتی رعایت خواهد گردید.

-----------

بازدید فرماندار شهرستان از روند برگزاری آزمون استخدامی آموزش وپرورش در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

صبح روز پنجشنبه 15 اردیبهشت ماه 1401، مهندس طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند بهمراه ابوالفضل حلیم زمهریر معاون سیاسی فرمانداری دماوند از روند برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در حوزه ی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بازدید بعمل آوردند.