تحصیلات تکمیلی
1401/2/20 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویانی که قصد خروج از کشور را دارند:
دسترسی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران به آیتم خروج از کشور سامانه سخا (نیروی انتظامی)

به گزارش روابط عمومی، با پیگیری معاونت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه پیام نور استان تهران برای 18 مرکز و واحد استان، کاربری آیتم خروج از کشور برای دانشجویان در سامانه سخا نیروی انتظامی فعال شد و کلیه مراکز و واحدهای دانشگاه هم اکنون دارای نام کاربری می باشند.

پیش از این دانشجویانی که قصد خروج از کشور را داشتند صرفاً با مراجعه به ستاد استان تهران، کارهای نظام وظیفه خود را انجام می دادند ولی در حال حاضر دانشجویان می توانند با مراجعه حضوری به مراکز و واحدهای خود، اقدامات مربوط به نظام وظیفه را انجام دهند.

در سامانه سخا نیروی انتظامی، برخی از کارهای دانشجویان مانند معافیت تحصیلی انجام می شد و خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته، گزینه خروج از کشور دانشجویان پیام نور استان تهران نیز در سامانه فعال گردیده است.