آموزش
1402/11/1 یکشنبهتاریخ درج خبر: 1402/10/4 - به روز رسانی شده در تاریخ 1402/11/1
مهلت تا 8 بهمن تمدید شد
اعلام زمان و راهنمای درخواست مهمان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه پیام نور

امکان درخواست مهمان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 از 4 تا 25 دی 1402 از طریق سیستم گلستان فراهم شد.

اطلاعیه مورخ 1402/11/1: مهلت ثبت و تایید درخواست مهمان نیمسال جاری تا 8 بهمن تمدید شد.

دانشجویانی که تقاضای مهمان دارند بایستی قبل از انتخاب واحد اقدام به ثبت درخواست مهمان در سیستم گلستان نمایند و تا زمانی که تایید مهمان توسط مبدا و مقصد انجام نشود اجازه انتخاب واحد را نخواهد داشت.

برای مهمان موقت یا دائم، حتما می بایست مرکز مقصد عینا رشته و گرایش شما را داشته باشد.

دانشجویان کارشناسی ارشد می توانند تا دو ترم برای مهمان ترمی اقدام نمایند.

دانشجویان کارشناسی در صورت مهمان ترمی شدن یا مهمان دائم شدن مقداری افزایش شهریه خواهند داشت.

شرایط مهمان و انتقالی در پیام نور چیست؟

✅ در دانشگاه پیام نور انتقالی به معنای خاص وجود ندارد. اما نقل وانتقال (مهمان) به سه طریق امکان پذیر است:

مهمان موقت (مهمان ترمی):
جا به جایی بین مراکز و واحدها برای هر ترم که فرد متقاضی می بایست پس از واریز شهریه ثابت در اول ترم، از سیستم گلستان درخواست مهمان موقت به مرکز مورد نظر خود ثبت کند که در صورت موافقت مبدا و مقصد دانشجو مهمان مرکز مورد نظر می‌شود.

مهمان دائم:
مهمان دائم دارای شرایط خاصی است از جمله تغییر محل سکونت دانشجو، تغییر محل شغل همسر یا پدر و مادر، بیماری خاص و... لذا در این خصوص فرد می بایست از طریق پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت نموده و فرم های مربوطه را تکمیل و مستندات خود را ارائه دهد.

مهمان اضطراری (تغییر محل آزمون):
حدود یک ماه قبل از امتحانات پایان ترم، سیستم گلستان این امکان را به دانشجو می دهد تا محل آزمون پایان ترم خود را مشخص کند که درصورت موافقت مقصد، دانشجو امتحانات پایان ترم را در مرکز مورد نظر می‌گذراند.