آموزش
1401/7/9 شنبهتاریخ درج خبر: 1401/6/8 - به روز رسانی شده در تاریخ 1401/7/9
ویژه دانشجویان ورودی سال 1398 و قبل از آن مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
ابلاغ بخشنامه بخشودگی عدم مراجعه و فراهم شدن امکان بازگشت به تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور

به استناد پنجاه و هفتمین نشست عادی هیات محترم امناء دانشگاه و در راستای امکان ادامه تحصیل دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودی سال 1398 و قبل از آن که برای ادامه تحصیل و ثبت نام مراجعه نکرده‌اند، مقرر گردید امکان ثبت نام و ادامه تحصیل با شرایط ذیل فراهم شود:

1- دانشجویان عدم مراجعه حداکثر تا تاریخ 1401/7/30 ، برای ثبت نام یا برگشت به تحصیل و ادامه آن در قالب سنوات مجاز تحصیل، مشروط به وجود ظرفیت برای همان نیمسال تحصیلی، نداشتن مشکل سربازی (برای دانشجویان پسر) و دارا بودن سایر ضوابط و مقررات آموزشی دانشگاه، نسبت به اعطای مرخصی تحصیلی بدون احتساب و بدون پرداخت شهریه، برای نیمسال‌های تحصیلی دارای وقفه تحصیلی صادر کند. پس از آن دانشجویان موضوع این مصوبه می‌توانند با پرداخت شهریه نیمسال یا نیمسال‌های مراجعه بعد از وقفه ، برابر آخرین شهریه مصوب هیات امناء، ادامه تحصیل دهند.

2- بعد از تاریخ 1401/7/30 امکان استفاده از بخشنامه وجود ندارد.

3- در صورت عدم مراجعه دانشجویان تا مهلت مقرر در این مصوبه، افراد مذکور مشمول مصوبه بیستم صورتجلسه هیات امنای مورخ 1395/4/12 خواهند بود.

4- این مصوبه شامل دانشجویان دوره دکتری تخصصی نمی‌شود.