آموزش
1402/12/1 سه‌شنبه
مراحل استعلام گواهی تحصیلی در دانشگاه پیام نور
مراحل درخواست و اخذ تاییدیه تحصیلی دانشجویان مقطع کارشناسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور بایستی پس از قبولی در دانشگاه جهت استعلام گواهی‌ تحصیلی مقطع قبلی خود اقدام نمایند.

از سال 1399 کلیه استعلام های تحصیلی به صورت  غیرحضوری و سیستمی  انجام می شود، پاسخ استعلام گواهی تحصیلی (تائیدیه تحصیلی) برای تکمیل پرونده کلیه دانشجویان ضروری است و بدون وجود آن پرونده آموزشی دانشجو ناقص محسوب می شود.

دانشجویان مقطع کارشناسی بایستی جهت درخواست و اخذ تأییدیه تحصیلی سیستمی مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به سامانه emt.medu.ir مراجعه نمایند و پس از انجام مراحل آن، کدپیگیری صادره را از طریق پردازش 20660 در سیستم جامع گلستان ثبت نمایند.

فایل پیوست راهنمای گام به گام نحوه‌‌ی ارائه درخواست، پیگیری و دریافت تأییدیه تحصیلی را از لینک انتهای همین صفحه دریافت کنید و سپس کد پیگیری دریافتی را طبق تصویر ذیل در پردازش 20660 سیستم گلستان ثبت نمایید.

برای دریافت راهنمای گام به گام نحوه‌‌ی ارائه درخواست، پیگیری و دریافت تأییدیه تحصیلی از سایت
emt.medu.ir بر روی لینک زیر کلیک کنید
فايل هاي مربوطه :