1402/12/4 جمعه
با حضور بیش از 700 داوطلب
آزمون کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار شد

دکتر داود غلامرضایی؛ نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: در نوبت صبح امروز جمعه چهارم اسفندماه تعداد ۴۵۵ نفر از داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد سطح شهرستان به رقابت پرداختند که از این تعداد ۲۵۵ نفر خانم و ۲۰۰ نفر آقا بودند.

دکتر غلامرضایی، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند همچنین در ادامه از برگزاری آزمون مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در نوبت عصر امروز خبر داد. وی گفت: در آزمون نوبت عصر ۲۶۶ نفر از داوطلبین آزمون مقطع دکتری رقابت کردند که  تعداد خانم ها و آقایان در این آزمون به صورت مساوی تعداد ۱۱۳ نفر بود و در آزمون کارشناسی ارشد نوبت عصر نیز ۷۰ نفر داوطلب حضور داشتند که از این تعداد ۳۵ نفر خانم و ۳۵ نفر آقا می باشند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور افزود: شایان ذکر است؛ حوزه اصلی برگزاری آزمون در سطح شهرستان، دانشگاه پیام نور است و حدود ۲۵۰ نفر از داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد در حوزه فرعی آموزش و پرورش بصورت همزمان به رقابت پرداختند.