1402/2/5 سه‌شنبه
در روز جمعه 8 اردیبهشت ماه
آزمون استخدامی آموزش و پرورش با شرکت 770 داوطلب در شهرستان دماوند برگزار می‌شود

دکتر داود غلامرضایی، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش کشور در شهرستان دماوند از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 1402 در روز جمعه هشتم اردیبهشت‌ماه خبر داد.

وی گفت: این آزمون در چهار حوزه در سطح شهرستان دماوند برگزار خواهد شد و دانشگاه پیام نور دماوند به عنوان حوزه اصلی میزبان 270 داوطلب خواهد بود و سایر داوطلبان شهرستان در سه حوزه فرعی تحت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، به رقابت خواهند پرداخت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش ( sanjesh.org )، کارت ورود به جلسه و اطلاعات حوزه آزمون خود را دریافت کنند.

دکتر غلامرضایی در پایان یادآور شد، همچون دوره های گذشته تمهیدات و هماهنگی های لازم برای برگزاری با کیفیت این آزمون در سطح شهرستان انجام شده است.