1401/9/10 پنجشنبه
در روز چهارشنبه 9 آذرماه انجام شد؛
برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص همکاری های مشترک کمیته امداد امام خمینی(ره) و دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

جلسه هم اندیشی در خصوص همکاری های مشترک کمیته امداد امام خمینی(ره) و دانشگاه پیام نور مرکز دماوند، صبح چهارشنبه 9 آذر 1401 در دانشگاه پیام نور دماوند برگزار شد.

در این نشست، شهناز اکبری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) دماوند با اشاره به هدفگذاری خدمت رسانی حداکثری به خانواده های تحت پوشش، ظرفیت های قانونی موجود برای کمک به اشتغال و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان را تبیین کرد.

دکتر داود غلامرضایی، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند نیز با بیان ظرفیت های موجود، آمادگی کامل دانشگاه را برای همکاری های آموزشی و پژوهشی با کمیته امداد مورد تاکید قرار داد.

در پایان، تفاهم نامه همکاری در زمینه های اولویت دار از جمله تاسیس شرکت های دانش بنیان، برگزاری دوره های آموزشی استاندارد توانمندسازی در حوزه کارآفرینی و کسب و کار، همکاری های علمی و پژوهشی و برگزاری نشست های هم اندیشی بین طرفین منعقد گردید.

در این نشست، همچنین مسیر عملیاتی سازی همکاری ها مورد بررسی و توافق قرار گرفت.