1399/9/5 چهارشنبه
قابل توجه علاقه مندان به ثبت نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور
افزایش آمادگی برای آزمون فراگیر با حضور در دوره آمادگی طرح فراگیر موسسه برهان

داوطلبان متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سال 99 می توانند در آزمون اختصاصی دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور شرکت نمایند و در صورت قبولی از بهمن ماه وارد ترم دوم دانشگاه شوند.

ثبت نام آزمون اختصاصی دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از روز 5 آذر 99 از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شده است. متقاضیان محترم می توانند با شرکت در دوره آمادگی طرح فراگیر موسسه برهان، آمادگی خود را جهت شرکت در این آزمون افزایش دهند.

موسسه آموزش عالی آزاد برهان، برگزار کننده دوره های غیرحضوری آمادگی این آزمون اختصاصی با کمک کلاس آنلاین و پکیج های آموزشی می تواند شما را در مسیر این آزمون همراهی نماید تا با خیالی آسوده تر و اطمینانی بیشتر آماده حضور در این آزمون اختصاصی شوید.

برای کسب اطلاعات به سایت  brfaragir.ir  مراجعه و خود را برای حضور در این آزمون اختصاصی آماده کنید.

همچنین می توانید جهت اطلاعات بیشتر با شماره  09126309723 (آقای روزبه محمدی)  تماس حاصل نمایید.