1402/8/16 سه‌شنبه
در روز سه شنبه 16 آبان 1402
بازدید دکتر محمدی؛ معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از مرکز دماوند

آقای دکتر محمدی؛ معاون محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور و هیات همراه در روز سه شنبه 16 آبان 1402 از دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بازدید کردند.

در جریان این بازدید که با همراهی دکتر آخوندی؛ معاون محترم آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویی  استان تهران انجام شد، گزارش مختصری از روند فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، بسیج دانشجویی، انجمنهای علمی و کانون های فرهنگی توسط دکتر داود غلامرضایی؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند ارائه شد.

بازدید از ساختمان آموزشی، دفتر بسیج دانشجویی، انجمنهای علمی، سالن ورزشی و ساختمان فرهنگی دانشگاه نیز در حاشیه دیدار امروز انجام شد.

همچنین معاون محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه درخصوص مرتفع ساختن مشکلات و مسائل موجود مرکز دماوند بویژه پشتیبانی برای بهره برداری هرچه زودتر از مجموعه ساختمان فرهنگی دانشگاه قول مساعدت دادند.