آموزشهای آزاد
1401/3/3 سه‌شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام کرد:
اولین کلینیک مدیریت و مشاوره کسب و کار در دانشگاه پیام نور دماوند راه‌اندازی می‌شود

دکتر داود غلامرضایی؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در حاشیه برگزاری اولین نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی این مرکز از مقدمات راه اندازی اولین کلینیک مدیریت و مشاوره کسب و کار در شهرستان دماوند و دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: نقش آفرینی علمی و خدمات مشاوره ای و پژوهشی در منطقه از سرفصل های این مرکز در دوره جدید و مبتنی بر ابلاغیه برنامه راهبردی دانشگاه پیام نور است.

دکتر غلامرضایی با بیان این مطلب که شناخت عارضه ها و اولویت گذاری آنها یکی از چالش های کلیدی سازمان ها اعم از دولتی و غیر دولتی است، افزود: این کلینیک با تکیه بر پشتوانه مناسب اعضای علمی مرکز، این قابلیت را خواهد داشت که آسیب های اصلی کسب و کارهای مراجعه کننده را در کوتاه ترین زمان شناسایی و در فرایند بهبود به آنها کمک کند.

سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در پایان یادآور شد؛ برنامه راه اندازی و فرایند خدمت رسانی این کلینیک متعاقبا اعلام خواهد شد.