آموزشهای آزاد
1401/2/25 یکشنبه
با هدف کمک به عملیاتی سازی شعار سال جاری

اولین نشست تخصصی از مجموعه نشست های حکمرانی دانش بنیان در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار شد.

در این نشست که با سخنرانی آقای دکتر مسعود توفیقی، عضو محترم علمی مرکز دماوند و نایب رئیس سابق سازمان فناوری مناطق آزاد برگزار شد، اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.

دکتر داود غلامرضائی؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به اهمیت بالای کمک به عملیاتی سازی شعار انتخاب شده سال جاری، برگزاری دوره های تبیین بایسته های حکمرانی دانش بنیان به صورت ماهانه در شورای فرهنگی مرکز مصوب و در دستور کار قرار گرفت که اولین جلسه این دوره ها باحضور و سخنرانی دکتر مسعود توفیقی که سابقه ی بیش از ۲۰ سال فعالیت در حوزه ی فناوری و حوزه های دانش بنیان دارند برگزار گردید.