امتحانات
1401/4/5 یکشنبهتاریخ درج خبر: 1401/3/30 - به روز رسانی شده در تاریخ 1401/4/5
زمان آزمون مجدد: دوشنبه 6 تیرماه
اعلام لیست دروس دارای آزمون مجدد در امتحانات پایان نیمسال دوم 1401-1400 دانشگاه پیام نور

زمان برگزاری آزمون مجدد برخی دروس در داخل و خارج از کشور اعلام شد.

آزمون مجدد دروس جدول ذیل در داخل و خارج از کشور در روز دوشنبه 6 تیرماه 1401 طبق ساعتهای اعلام شده در جدول زیر برگزار خواهد شد.

نکات مهم:

1) نظر به اینکه آزمون دروس" تنظيم متابوليسم " ، " شناخت ونقدمنابع وماخذايران بعدازاسلام " و "شیمی دارویی" خارج از محتوای منبع درسی بوده و ملاک سنجش دانشجو نیست، لذا نمره اول دانشجو باطل بوده و کلید درس فوق در سامانه گلستان غیرقابل قابل مشاهده خواهد شد، از این رو شرکت دانشجو در آزمون و نیز تصحیح و ثبت پاسخنامه دوم الزامی است.

2) شرکت دانشجو در آزمون دروس دیگر اعلام شده در جدول ذیل، الزامی نیست ولی چنانچه دانشجو در آزمون این دروس شرکت نماید نمره دوم ملاک عمل خواهد بود.

3) صرفاً دانشجویانی می‌توانند در آزمون مجدد این دروس شرکت نمایند، که در آزمون قبلی شرکت نموده‌اند.

4) در آزمون مجدد، دانشجویان باید به همان حوزه امتحانی درج شده بر روی کارت آزمون مراجعه نمایند.

5) درج کد سری 2 در پاسخنامه در قسمت کد سری سوال الزامی است.