امتحانات
1401/3/8 یکشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور؛
کلیه آزمون های دانشگاه پیام نور مطابق تقویم آموزشی برگزار می شود/ لغو آزمون یا تعطیلی دانشگاه فقط از طریق مراجع رسمی اطلاع رسانی دانشگاه اعلام می شود

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور ضمن هشدار به کلیه دانشجویان برای کسب اطلاع از اخبار آزمون های پایان نیمسال از طریق مراجع رسمی اطلاع رسانی دانشگاه پیام نور گفت: کلیه آزمون‌های دانشگاه پیام نور در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 حتی در صورت اعلام تعطیلی سراسری و یا استانی، طبق تقویم آموزشی دانشگاه به قوت خود برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری افزود: کلیه دانشجویان توجه داشته باشند که در صورت لغو آزمون و یا تعطیلی دانشگاه مراتب صرفاً از طریق پورتال رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه به آدرس pnu.ac.ir و یا کانال‌های مجازی در شبکه‌های اجتماعی به آدرس upnanews و upna.ir اعلام می شود و لازم است دانشجویان به فایل‌های صوتی و اطلاعیه‌های غیر رسمی توجه نکنند.