فرهنگی
1401/3/9 دوشنبه
در روز دوشنبه 9 خردادماه 1401 برگزار شد:

نشست هم اندیشی مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان تهران با رئیس و کارکنان دانشگاه پیام نور دماوند در روز دوشنبه 9 خردادماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام حسینی در این نشست از سردار دل ها، حاج قاسم سلیمانی و یارانشان یاد کردند و با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری گفتند: مردم گله مندند، مردم از تبعیض، از بی اعتنایی برخی مسؤولین به مشکلات و از بی تدبیری ها در دولت های مختلف گله مندند، و اگر استقامت می کنند به جهت آن است که متوجه هستند دشمن برای نابودی ایران عزیز کمین کرده است.

وی همچنین گفت: اقتدار و امنیتی که در حال حاضر، کشور عزیزمان در منطقه داراست، همه از زحمات و خون حاج قاسم و یارانشان می باشد؛ چرا که دشمن قصد تجزیه و شکست ایران عزیزمان را در همه‌ی‌عرصه‌ها داشته است.

لازم به ذکر است که حجت الاسلام حسینی بخش بیشتری از جلسه را به سخنان کارکنان دانشگاه پیام نور دماوند اختصاص داد.

این نشست با سخنان کوتاه آقای دکتر غلامرضایی ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز دماوند آغاز شد. سپس کارکنان دانشگاه ضمن بیان مشکلات در زمینه های مختلف و همین طور برخی مشکلات صنفی کارکنانِ دانشگاه پیام نور، انتقادات و دیدگاههای خود را با ایشان در میان گذاشتند.