فرهنگی
1401/3/8 یکشنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد:
4 عنوان برتر دانشجویان در جشنواره ملی قرآن و عترت سراسر کشور/ کسب رتبه برتر استان تهران در بین دانشگاه های پیام نور

به گزارش روابط عمومی، دکتر وحید افشین مهر سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران اظهار داشت: در آیین اختتامیه سی‌ و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان سراسر کشور، دانشگاه پیام نور استان تهران 4 مقام ملی در بین دانشگاه های کشور بدست آورد.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان تهران تصریح کرد: بیش از 1300 دانشجو از تمامی دانشگاه های وزارت علوم، وزارت بهداشت و سایر دانشگاه ها در این مسابقات حضور داشتند که دانشجویان دانشگاه پیام نور توانستند عناوین خوبی کسب کنند.

وی ادامه داد: ظرفیت و توانایی های دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران بسیار بالا می باشد و در بسیاری از جشنواره های ملی دانشجویی هر ساله مقام های زیادی توسط دانشجویان کسب می شود.

دکتر افشین مهر همچنین افزود: در این مسابقات دانشگاه های پیام نور سراسر کشور 10 عنوان کسب کردند که استان تهران موفق شد 40 درصد عناوین برتر دانشگاه های پیام نور را از آن خود کند و رتبه برتر در بین دانشگاه های پیام نور کشور شود.

اسامی دانشجویان به شرح زیر می باشد:
آقای مهدی ربانی نفر دوم در بخش حفظ ۱۰ جز
 آقای مسلم یادگاری پور نفر دوم در بخش حفظ ۵ جز