آموزش
1401/4/7 سه‌شنبه
زمان: از 10 تا 15 مردادماه 1401
امکان تغییر محل آزمون در امتحانات ترم تابستان 1401 فراهم شد

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از امکان تغییر محل آزمون در امتحانات ترم تابستان 1401 خبر داد و گفت: طبق اعلام معاونت آموزشی و با توجه به درخواست مکرر دانشجویان، کلیه دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند از تاریخ 10 تا 15 مردادماه سال جاری با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir جهت ثبت درخواست تغییر محل آزمون اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری با اشاره به جزئیات ثبت نام ترم تابستان افزود: زمان انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از 15 تیرماه آغاز می شود و تا 25 تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: کلیه دانشجویان می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به سامانه جامع آموزشی گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مطابق برنامه زمان بندی شده برای دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.