1402/4/10 شنبه
در روزهای 14 و 15 تیرماه 1402
نوبت دوم آزمون سراسری 1402 با شرکت 937 داوطلب در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار می شود

دکتر داود غلامرضایی، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 1402 در روزهای 14 و 15 تیر 1402 در این مرکز دانشگاهی خبر داد.

سرپرست دانشگاه پیام نور دماوند با اشاره به تدابیر جدید سازمان سنجش در خصوص امنیت آزمون گفت: در این مرحله میزبان مجموعاً  ۹۳۷ داوطلب خواهیم بود که  در نوبت های صبح روز 14 تیر (283 نفر گروه علوم انسانی و 161 نفر گروه علوم ریاضی)، بعد از ظهر روز 14 تیر (79 نفر گروه هنر)، صبح روز 15 تیر (320 نفر گروه علوم تجربی) و بعد از ظهر روز 15 تیر (94 نفر زبان های خارجی) به رقابت خواهند پرداخت.

وی تصریح کرد: بر اساس بازخوردهای دریافتی از سازمان سنجش، دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در دوره‌های اخیر در رده بهترین برگزار کنندگان کنکور در کشور قرار داشته است؛ این افتخاری است که در سایه تعهد و توانمندی کارکنان خدوم این مجموعه و پشتیبانی عالی مسئولان محترم شهر به دست آمده است. بر این اساس امسال نیز به امید خدا شرایطی بهتر و مطلوب تر از دوره های قبل در برگزاری آزمون خواهیم داشت.

امسال داوطلبان آزمون سراسری دو فرصت در دو آزمون نوبت اول و دوم داشته اند که نوبت اول در پایان دی ماه 1401 برگزار شد و تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲ به میزان ۴۰ درصد با تاثیر قطعی است.