1401/4/6 دوشنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور دماوند خبر داد؛
آزمون سراسری با حضور بیش از 1000 داوطلب در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار می‌شود

سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از برگزاری آزمون سراسری با حضور بیش از هزار داوطلب در این شهرستان خبر داد.

دکتر داود غلامرضایی با بیان این مطلب اظهار داشت: آزمون سراسری سال جاری از تاریخ 8 تا 11 تیرماه در سالن ورزشی شهید صدیفی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار خواهد شد.

وی افزود: چهارشنبه 8 تیرماه آزمون گروه هنر، پنجشنبه 9 تیرماه آزمون گروه ریاضی و فنی و گروه علوم انسانی، جمعه 10 تیرماه آزمون گروه علوم تجربی و شنبه 11 تیرماه آزمون گروه زبانهای خارجی برگزار میگردد که مجموعا طی این 4 روز، بیش از 1000 داوطلب سطح شهرستان در آزمون سراسری به رقابت خواهند پرداخت.

سرپرست دانشگاه پیام نور دماوند ادامه داد: جلسات برنامه ریزی و هماهنگی و پشتیبانی آزمون طی دو هفته گذشته در دانشگاه برگزار شده و کلیه تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر کنکور سراسری 1401 در حوزه دانشگاه پیام نور دماوند اتخاذ گردیده است.

دکتر غلامرضایی گفت: حوزه برگزاری آزمون طبق سنوات قبل سالن ورزشی شهید ناصر صُدیفی خواهد بود که اطلاع رسانی لازم برای دسترسی هرچه بهتر داوطلبان از طریق نصب علائم نشان دهنده مسیر در سطح شهر انجام خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------------------

آدرس حوزه برگزاری آزمون سراسری 1401:
دماوند - خیابان دانشگاه - جنب میدان بسیج - دانشگاه پیام نور مرکز دماوند
سالن ورزشی شهید صدیفی

« برای مشاهده نقشه در Google Maps بر روی تصویر زیر کلیک کنید »