1401/1/24 چهارشنبه
به منظور افزایش تعاملات علمی، فرهنگی و اجتماعی
دیدار سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

آقای دکتر صفری؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در روز چهارشنبه 24 فروردین ماه 1401 با حضور در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با آقای دکتر غلامرضایی؛ سرپرست جدید این مرکز دیدار کردند.

طی این دیدار، روسای دانشگاه های آزاد و پیام نور شهرستان دماوند بر ظرفیت های بالقوه برای همکاری و تعامل در جهت پیشرفت و توسعه ی علمی و فرهنگی شهرستان تاکید کردند.

دکتر صفری ضمن بیان تاریخچه ای از سوابق فعالیت های فرهنگی و نیز پیشینه ی دانشگاه آزاد دماوند اظهار امیدواری کرد که هر دو دانشگاه بتوانند در سایه تعامل و همکاری، گام مهمی در جهت پیشرفت  و توسعه ی علمی فرهنگی شهرستان بردارند.

دکتر غلامرضایی؛ سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند نیز طی این دیدار بر استفاده از ظرفیتهای موجود و امکانات هر دو دانشگاه برای تعاملات علمی فرهنگی و اجتماعی تاکید و آمادگی همه جانبه ی دانشگاه در این خصوص را اعلام کردند.