1400/9/14 یکشنبه
لیست رشته ها و دفترچه راهنمای ثبت نام
آغاز ثبت نام پذیرش « بدون آزمون » مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور (ورودی بهمن 1400)

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) ورودی بهمن ماه 1400 مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور مي‌رساند؛ ثبت‌نام  این دوره «صرفا» به صورت اينترنتي (از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org ) از روز يکشنبه 14 آذرماه آغاز شده و تا روز شنبه 20 آذرماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

اطلاعیه مورخ 1400/9/21:  مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در مرحله پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) ورودی بهمن ماه 1400 مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور تا 24 آذرماه 1400 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مرحله برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري مهرماه 1400 تکمیل نگردیده، برای نوبت بهمن ماه صورت می گیرد و پذیرش بر اساس معدل کتبی دیپلم می باشد.

برای مشاهده اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شرکت در مرحله پذيرش دانشجو بر اساس سوابق تحصيلي سراسري بهمن ماه سال 1400 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي،  اینجا کلیک کنید

برای مشاهده دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو صرفا براساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن ماه سال ۱۴۰۰)،  اینجا کلیک کنید

برای ورود به صفحه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو صرفا براساس سوابق تحصیلی سراسری - بهمن ماه سال ۱۴۰۰ ،  اینجا کلیک کنید

لیست رشته های دارای ظرفیت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند