1400/9/1 دوشنبه
به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت؛
بازدید مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان تهران از مرکز دماوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند، حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران و هیات همراه در روز دوشنبه 1 آذرماه 1400 از دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بازدید کردند.

مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان تهران در این بازدید، نشست صمیمانه ای با آقای دکتر امیرپور؛ ریاست دانشگاه و نیز کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند داشتند که گرامیداشت هفته بسیج، طرح مسائل و مشکلات دانشگاه و کارکنان، بیان نکات اخلاقی در قالب بصیرت افزایی فرهنگی و اجتماعی از اهم موارد مطرح شده در این نشست بود.

همچنین حجت الاسلام حسینی در ادامه از نمایشگاه کتاب هفته بسیج که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برپا شده است نیز بازدید کردند.