1400/5/20 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد؛
واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران طبق زمانبندی صورت می گیرد

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران از واکسیناسیون ۴۰۰۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر غلامرضا بخشی خانیکی از واکسیناسیون دانشجویان خبر داد و گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته در صدد هستیم تا ۴۰۰۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور استان تهران واکسن کرونا دریافت کنند.

وی اظهار داشت: به منظور فراهم آوردن مقدمات آموزش حضوری در سال تحصیلی جدید، واکسیناسیون دانشگاهیان پیام نور استان تهران در دستور کار قرار گرفت.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته، واکسیناسیون اعضای هیات علمی و کارکنان اداری از ابتدای هفته جاری آغاز شد و طی برنامه‌ای فشرده در یک هفته تزریق واکسن کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان اداری مراکز و واحدهای استان انجام شد.

دکتر بخشی خانیکی در خصوص واکسیناسیون دانشجویان تصریح کرد: اقدامات لازم برای واکسیناسیون دانشجویان صورت گرفته و مشخصات ۴۰۰۰۰ دانشگاه پیام نور استان تهران به تفکیک مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به دانشگاه علوم پزشکی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: با عنایت به اینکه واکسیناسیون دانشجویان در چند مرحله انجام خواهد شد، آموزش در نیمسال مهر دانشگاه پیام نور استان تهران به صورت غیرحضوری و الکترونیکی خواهد بود.

همچنین در حال حاضر نیاز به اقدام خاصی از سوی دانشجویان نیست. برنامه زمانبندی واکسیناسیون دانشجویان و جزییات آن متعاقبا از طریق رسانه ها، پرتال و شبکه‌های مجازی استان اعلام خواهد شد.