1400/4/22 سه‌شنبه
معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور در حاشیه بهره برداری از مجتمع اقامتی محمود آباد:
افزایش 3 هزار مترمربع به مجموعه های اقامتی - رفاهی دانشگاه پیام نور

معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ساخت اماکن اسکان و ارائه بهترین خدمات رفاهی به کارکنان دانشگاه همواره یکی از اولویت های این معاونت بوده است، گفت: با بهره برداری از مجتمع اقامتی، فرهنگی و آموزشی محمود آباد،3 هزار مترمربع به مجموعه های اقامتی-رفاهی دانشگاه پیام نور افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسن علیزاده در حاشیه مراسم بهره برداری از مجتمع اقامتی محمود آباد، افزود: این مجتمع ظرف ۹ماه به همت صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه ، در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع ساخته شد و در حال حاضر با 18 واحد مجزا در متراژ های 65 الی 135 متر؛ به صورت یک خواب، دوخواب  و دو واحد VIP با تمام امکانات در اختیار کارکنان دانشگاه پیام نور قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: علاوه بر این مجتمع رفاهی، دانشگاه پیام نور هم اکنون در بندرانزلی، چمخاله، تبریز (جلفا)، اردبیل، یزد، مشهد، همدان، کهکیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، قشم و کیش و فیروزکوه نیز دارای اماکن اسکان بوده و  به خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور خدمت رسانی می کند.