1400/4/9 چهارشنبه
با شرکت یک هزار داوطلب
برگزاری کنکور سراسری سال 1400 در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در حوزه امتحانی شهرستان دماوند از آغاز ماراتن کنکور سراسری سال 1400 در این شهرستان با شرکت یک هزار داوطلب در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند خبر داد.

دکتر حیدر امیرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اظهار داشت: کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ به دلیل شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همچون سال گذشته طی چهار روز از چهارشنبه ۹ تیرماه لغایت شنبه ۱۲ تیرماه در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند به عنوان حوزه امتحانی همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: در طی این چهار روز، حدود یک هزار نفر از داوطلبان سطح شهرستان دماوند در گروه‌های آموزشی هنر، ریاضی، انسانی، تجربی و زبان به رقابت می‌پردازند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در حوزه امتحانی شهرستان دماوند گفت: این آزمون در صبح روز چهارشنبه ۹ تیرماه با حضور داوطلبین رشته هنر آغاز شده و تا ظهر روز شنبه ۱۲ تیرماه با حضور داوطلبین رشته زبان‌های خارجی به اتمام خواهد رسید.

دکتر
امیرپور ادامه داد: همچون سال گذشته کلیه نکات ایمنی، دستورالعمل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی بین داوطلبان، ضد عفونی کردن حوزه های آزمون، انجام تب سنجی و غربالگری توسط تیم‌های کارشناسی شبکه بهداشت در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: طی بازه زمانی تعیین شده در روند برگزاری کنکور سراسری تعداد داوطلبین در گروه‌های آموزشی به ترتیب هنر ۹۵ نفر، گروه ریاضی فنی و علوم انسانی ۴۲۳ نفر، گروه علوم تجربی ۳۲۲ نفر و گروه زبان‌های خارجی ۱۱۸ نفر می‌باشند.

-----------

بازدید امام جمعه شهرستان دماوند از محل برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه پیام نور دماوند

حجت الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند در دومین روز از برگزاری آزمون سراسری در گروه علوم انسانی، ریاضی و فنی با حضور در دانشگاه پیام نور در جریان روند برگزاری این آزمون قرار گرفت.