1399/12/15 جمعه
با حضور حدود 260 داوطلب
آزمون ورودی دوره دکتری PH.D سال 1400 در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار شد

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از برگزاری آزمون ورودی دوره دکتری PH.D (نيمه متمرکز) سال 1400 در این دانشگاه با حضور 260 نفر از داوطلبین شرق استان تهران (104 داوطلب خانم و 160 داوطلب آقا) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حیدر امیرپور گفت: صبح امروز جمعه 15 اسفندماه، آزمون ورودی دوره دکتری PH.D (نيمه متمرکز) سال 1400 در سالن ورزشی شهید صدیفی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند و تحت تدابیر ویژه بهداشتی برگزار شد. لازم به ذکر است که این اولین دوره برگزاری آزمون دکتری در مرکز دماوند می باشد.

وی افزود: داوطلبان آزمون ورودی دوره دکتری PH.D (نيمه متمرکز) سال 1400 با رعایت کلیه نکات بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغی سازمان سنجش به رقابت پرداختند. تمام پیش بینی های لازم برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون انجام شده است. مهمترین دغدغه مسئولین برگزاری آزمون، حفظ سلامتی داوطلبین وعوامل برگزار کننده آزمون است. با برنامه ریزی صورت گرفته  و اجرای دستورالعمل های بهداشتی نظیر انجام تب سنجی در بدو ورود داوطلبین به حوزه آزمون، رعایت فاصله گذاری اجتماعی طی برگزاری آزمون، ضدعفونی کردن حوزه آزمون، تهیه امکانات بهداشتی (ژل ضد عفونی، ماسک و...) برای استفاده داوطلبین و... ان شاء الله شاهد برگزاری آزمون دکتری به نحو احسن خواهیم بود.