1399/12/13 چهارشنبه
رتبه برتر در بخش ترانه سرایی
کسب رتبه برتر جشنواره کشوری رویش توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند، اختتامیه چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه پیام نور، در روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند‌ماه سال جاری با شرکت دانشجویان دانشگاه های پیام نور سراسر کشور برگزار شد. جشنواره رویش، رقابتگاه دانشجویان فعال عرصه های مختلف دانشگاهی با ارائه طرح های نو و جایگاه تمرین و تقویت کار فردی و جمعی است.

در جشنواره امسال، آقای روح الله مطلبی؛ دانشجوی رشته مشاوره دانشگاه پیام نور مرکز دماوند موفق به کسب رتبه برتر در بخش ترانه سرایی چهارمین جشنواره کشوری رویش شد.

روح الله مطلبی در دو بخش خوانندگی و ترانه سرایی چهارمین جشنواره کشوری رویش به میزبانی استان اصفهان شرکت کرد و در مراسم اختتامیه به عنوان رتبه برتر کشوری در بخش ترانه سرایی از استان تهران معرفی شد و مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

دانشگاه پیام نور مرکز دماوند ضمن تبریک این موفقیت ارزنده، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارد.