1399/10/30 سه‌شنبه
با کسب رتبه نخست جشنواره
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور سراسر کشور

دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران با کسب 14 مقام برتر شامل 7 رتبه اول، 5 رتبه دوم و 2 رتبه سوم توانستند رتبه نخست بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور را در میان سایر استان ها کسب کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، صبح روز سه شنبه مورخ 30 دی ماه 1399، مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

دکتر غلامرضا بخشی خانیکی؛ رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر احسان احدمطلقی؛ معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، آقای سیامک اسلامی؛ رئیس اداره امور فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی و جمعی از دانشجویان برتر استان تهران در این نشست ویدیوکنفرانسی حضور داشتند.