1399/10/18 پنجشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان جدید کلیه مقاطع دانشگاه پیام نور مرکز دماوند
ثبت‌نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)، غیرحضوری می باشد.

به گزارش روابط عمومی، نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی و گارشناسی ارشد سال 99 در دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری است که زمان آن به زودی اعلام می شود.

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی و با آرزوی توفیق روزافزون، به اطلاع پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی (مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد) سال 99 در دانشگاه پیام نور می‌رساند؛ ثبت نام به صورت مجازی و غیرحضوری انجام می شود و زمان آن نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

روند ثبت نام غیرحضوری به شرح ذیل است:
1-ثبت‌نام کلیه پذیرفته‌شدگان بصورت غیرحضوری انجام می‌شود و پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است در بازه ای که متعاقبا اعلام خواهد شد به سیستم جامع گلستان به نشانی  http://reg.pnu.ac.ir  مراجعه نمایند.

2-پذیرفته‌شدگان با مطالعه صفحه ابتدایی سیستم گلستان می‌توانند با شناسه کاربری و گذرواژه وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.

3-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر عکس حداکثر 250 کیلوبایت تهیه و بارگذاری نمایند.
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک تحصیلی و...

4-دانشجویان پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز، باید منتظر تایید مدارک از سوی مرکز قبولی باشند.

با توجه به انجام روند ثبت نام به صورت غیر حضوری، خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه پرهیز نموده و اخبار و اطلاعیه ها را از طریق همین پورتال و یا شبکه های اجتماعی ما پیگیری نمایید، اخبار تکمیلی بزودی اعلام خواهد شد.