1399/10/3 چهارشنبه
تا 6 دی ماه 99
تمدید مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی (بر اساس سوابق تحصیلی) ورودی بهمن ماه 99 در سایت سنجش

پيرو انتشار دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش با سوابق تحصيلي سراسري-بهمن ماه سال 1399 در تاريخ 99/09/30، بدين‌وسيله به اطلاع متقاضيان اين مرحله از پذيرش مي‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از متقاضیانی كه تا اين تاریخ براي ثبت نام و انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه متقاضيان بتوانند تا پايان روز ‌شنبه مورخ 99/10/6  نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در اين مرحله از پذيرش اقدام نمايند. لذا متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته مذکور و مندرجات اين اطلاعيه، به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در اين مرحله از پذيرش اقدام نمايند.

ضمناً آن دسته از متقاضیانی كه قبلاً نسبت به انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و يا ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.

لازم به تاكيد است با توجه به فشردگي زماني در ساير فرآيندهاي اين مرحله از پذيرش، مهلت اعلام شده به هيچ وجه قابل تمديد مجدد نمي‌باشدلذا ضرورت دارد متقاضیان در زمان تعيين شده نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.

لذا متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي سراسري بهمن ماه سال 99 در مهلت اعلام شده به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

برای مشاهده اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تمديد مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) مقطع کارشناسی ورودی بهمن ماه 99،
اینجا کلیک کنید

برای مشاهده اطلاعیه مورخ 99/9/30 سازمان سنجش درخصوص شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته در پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) مقطع کارشناسی ورودی بهمن ماه 99،  اینجا کلیک کنید

همچنین برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) مقطع کارشناسی ورودی بهمن ماه 99،  اینجا کلیک کنید