1399/9/16 یکشنبه
16 آذر؛ روز دانشجو مبارک
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران در پیامی، فرا رسیدن «روز دانشجو» را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر غلامرضا بخشی خانیکی؛ رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران در پیامی فرا رسیدن 16 آذر و روز دانشجو را به جامعه دانشگاهیان خصوصا دانشجویان تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

شانزدهم آذر، وامدار حماسه سازی سه دانشجوی شهید است که ساحت سنگر دانشگاه را از استکبار مصون داشتند و سرآغاز تشکیل جنبشی تأثیر گذار در مسیر استکبار ستیزی  و آزادیخواهی ملت ایران شدند.

مرور صفحات تاریخ گواه آن است که جریان دانشجویی در دوران مختلف به مثابه وجدان بیدار در مسیر آگاهی، بصیرت و دغدغه‌های اجتماعی و سیاسی در راه توسعه و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی عمل کرده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر و همه شهدای دانشجو در عرصه انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، این روز را به همه دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون همگان را در عرصه علم و دانش در سایه منویات مقام معظم رهبری در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

غلامرضا بخشی خانیکی
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران