1399/8/10 شنبه
معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام کرد:
طرح کارشناس پشتیبان دانشگاه پیام نور استان تهران با هدف ارتقاء پاسخگویی به نیاز دانشجویان اجرا شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، دکتر احسان احدمطلقی اعلام کرد: طرح کارشناس پشتیبان دانشگاه پیام نور با هدف پاسخگویی و سرعت بخشیدن رسیدگی به درخواست های دانشجویان در نیمسال جاری اجرا شد.

وی اظهار داشت: در این طرح کارشناسانی از هر مرکز جهت رسیدگی به درخواست ها و پاسخگویی به سوالات دانشجویان معرفی می شوند.

دکتر احدمطلقی تشریح کرد: در دانشگاه پیام نور استان تهران، صد و سه کارشناس به عنوان کارشناس پشتیبان معرفی شدند که پیگیری و رفع مشکلات آموزشی دانشجویان را بر عهده دارند. همچنین دانشجویان می توانند درخواست های خود را از طریق ایمیل moavenat@tpnu.ac.ir به صورت مستقیم برای معاونت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی استان ارسال نمایند.

معاون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان تهران در انتها افزود: دانشجویان گرامی می توانند از طریق تلفن ثابت و یا با ارسال ایمیل در روزهای کاری شنبه الی چهارشنبه و ساعت اداری 8 الی 14:30 با کارشناسان پشتیبان مرکز یا واحد خود (فایل زیر) ارتباط برقرار نمایند.  برای ارسال درخواست از طریق ایمیل حتما مواردی مانند نام و نام خانوادگی، نام مرکز/واحد، شماره دانشجویی، مقطع تحصیلی، شماره تماس خود را درج نمایند، در غیر اینصورت بررسی درخواست مقدور نخواهد بود.

فايل هاي مربوطه :
شماره تماس کارشناسان پشتيبان استان تهران.pdf2.84 MB