1399/5/5 یکشنبه
دكتر امیرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند عنوان كرد:

🔺آغاز ثبت‌نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور دماوند

دكتر امیرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند:
🔹ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مهرماه سال ۱۳۹۹ از روز یکشنبه  پنجم مردادماه با ظرفیت و مهلت ثبت‌نام محدود آغاز می‌شود.
🔹داوطلبین علاقمند می‌توانند بدون حضور در کنکور با ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هایی که پذیرش در آنها صرفاً با سوابق تحصیلی است در دانشگاه ادامه تحصیل دهند.
🔹به‌مناسبت دهه ولایت واعیاد بزرگ قربان و غدیر طرح‌ها و تسهیلات ویژه‌ای برای داوطلبین علاقمند در ثبت‌نام  بدون آزمون این دوره درنظر گرفته شده است.
🔹از جمله آن می‌توان به وام اشتغال‌زایی تا سقف ۱۰۰ میلیون، وام شهریه تا سقف ۲۰ میلیون تومان با کارمزد کمتر از ۲ درصد، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد علوی، بانک های انصار و مهر ایران برای ارائه تسهیلات وام شهریه، برگزاری کلاس ها به دو صورت حضوری و الکترونیک، برگزاری امتحانات پایان ترم در شهر محل سکونت دانشجو و ... اشاره کرد.

👈لينك صفحه ثبت نام در سايت سنجش:

#آموزش #روابط_عمومي

@damavandpnu  در ايتا و سروش