1399/2/11 پنجشنبه
پیام دکتر غلامرضا بخشی خانیکی به مناسبت روز معلم
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران در پیامی روز معلم را به اساتید این دانشگاه تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"معلم متحول کننده‏ جان لایعلم انسان‌ها به روان عالم است". مقام معظم رهبری(مدّظله العالی)

با سلام و آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات اعضای محترم هیات علمی، کارکنان خدوم و دانشجویان گرامی

ضمن گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم را به همه اساتید فرهیخته و جامعه دانشگاهی تبریک می گویم. بزرگداشت تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند.

امروز با شیوع ویروس کرونا، اساتید کوشا و ساعی دانشگاه پیام نور استان تهران در کنار تلاش شبانه روزی کارکنان اداره آموزش و واحد فناوری اطلاعات سنگر آموزش را به شیوه آموزش الکترونیکی حفظ نموده‌اند تا نور تعلیم و تعلم را بر جان‌های تشنه دانشجویان بنشانند.

ضمن تقدیر از کلیه  اعضای هیات علمی و کارکنان بلند همت دانشگاه پیام نور استان تهران، امیدوارم بتوانیم به لطف خداوند متعال با اراده ای راسخ، همتی جهادی و آگاهانه، جایگاه دانشگاه پیام نور را در ایفای نقش مؤثر دانشگاه در پیشرفت و سرافرازی میهن عزیزمان ایران اسلامی فراهم سازیم.

غلامرضا بخشی خانیکی
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران