1398/12/29 پنجشنبه
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند...
پیام دکتر حیدر امیرپور؛ ریاست دانشگاه پیام نور مرکز دماوند به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

یا مقلب القلوب والابصار
یا مدبرالیل والنهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند

درود و تحیات بر دانشگاهیان پیام نور استان تهران؛ دانشجویان، اساتید و همکاران گرامی و ارجمند

سالی دگرگونه و پرالتهاب بر ما گذشت و اینک دست تقدیر اینگونه رقم زده است که میهن عزیزمان در واپسین روزهای سال ۹۸ از فضای سخت و ناهموار بیماریِ همه گیر عبور کند. اینک بهترین دعای ما در این ایام و در آستانه سال نو، طلب عافیت و رسیدن به سلامتی و آرامش است.

اکنون که آغازین روز سال نو مقارن با شهادت باب الحوائج؛ امام موسی بن جعفر (علیه السلام) است، از محضر آن امام همام طلب شفاعت کرده و دست دعا بر آسمان بر می داریم و خاضعانه از درگاه ایزد متعال خواستاریم تا هرچه زودتر سایه سنگین این مهمان ناخوانده و بیماری را از سر میهن عزیزمان کم کرده و روی بهروزی و عافیت را بر مردمان پاک سرشت دیارمان بنمایاند.

اینجانب ضمن تسلیت سالروز شهادت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) و طلب شفاعت از آن حضرت، فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را به پیشگاه یکایک شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می کنم. امید که در سال جدید، بهروزی، خوشبختی و شادی و طراوت مهمان زندگیمان باشد؛ ان شاء الله.

دکتر حیدر امیرپور
رئیس دانشکاه پیام نور مرکز دماوند