1398/10/17 سه‌شنبه
اطلاعیه فوری: با توجه به تاخیر مراسم تدفین سردار شهید قاسم سلیمانی صورت گرفت:
امتحانات روز چهارشنبه 18 دی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور لغو و به روز دوشنبه 30 دی منتقل گردید.

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به حضور گسترده دانشجویان پیام نور از سراسر کشور در مراسم تشییع پیکر سردار رشید اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی در کرمان و تعویق زمان تدفین آن شهید والامقام، با عنایت به عدم امکان بازگشت و حضور به موقع دانشجویان به شهرهای محل برگزاری آزمون، امتحانات روز چهارشنبه 18 دی ماه دانشگاه پیام نور در سراسر کشور لغو شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا زمانی افزود: با توجه به اینکه آزمون های پایان ترم دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز و همزمان در سراسر کشور برگزار می شود، لذا به منظور همراهی با دانشجویان، امتحانات در روز چهارشنبه 18 دی ماه لغو و به روز دوشنبه 30 دی ماه 98 (طبق همان ساعتهای قبلی) منتقل گردید.