آموزشهای آزاد
1398/2/28 شنبه
اطلاعیه مرکز کارآفرینی و آموزشهای آزاد
برگزاری دوره های آمادگی شرکت در آزمون وکالت و آزمون کارشناسی ارشد حقوق در دماوند

به اطلاع کلیه فارغ التحصیلان رشته حقوق و متقاضیان شرکت در آزمون وکالت و آزمون کارشناسی ارشد رشته حقوق می رساند:

با توجه به لزوم آمادگی داوطلبین و مطالعه مواد قانونی و قوانین خاص جهت افزایش آگاهی و موفقیت داوطلبین برای شرکت در این آزمونها، مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در نظر دارد به کمک اساتید مجرب و توانمند خود از طریق یک برنامه زمانبندی شده بصورت مجازی و حضوری با مطالعه و تکرار موارد مهم که از اصول مهم در موفقیت در آزمون می باشد به داوطلبین کمک نماید. در نتیجه بودجه بندی و مطالعه مواد و پشتیبانی جهت اشکال گیری و مطالعات روزانه برای داوطلبین با یک برنامه ریزی دقیق میسر می گردد.

در این برنامه تدوین شده (مجازی و حضوری) به مدت 100 روز کلیه مواد قانونی و پشتیبانی جهت رفع اشکال چه کتب اصلی و قوانین خاص مورد مطالعه قرار می گیرد.

نکات مهم :

1. کلاس های حضوری هر دو هفته یکبار در دانشگاه به مدت سه ساعت جهت رفع اشکال برگزار می گردد.

1. مبلغ شهریه جهت ثبت نام 400000 (چهارصد هزار) تومان می باشد.

1. شروع برنامه از 15/03/1398 می باشد. مدرس محترم سر کار خانم نسرین شمسی از اساتید و وکلای مجرب دانشگاهی می باشند.
  2. این کلاسها با هماهنگی و نظارت دانشگاه برگزار می گردد.
  3. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به مرکز کارآفرینی دانشگاه مراجعه و یا با مدیر آموزشهای آزاد و کارآفرینی دانشگاه تماس حاصل نمایید و یا از استاد محترم، سرکار خانم شمسی پیگیری نمایید.
    مرکز کارآفرینی و آموزشهای آزاد: طبقه همکف ساختمان شهید فائزی (ساختمان اداری)
    شماره های تماس:
    021-76320420-26 داخلی 103 و
    021-84234604 و
    09126309723 (آقای روزبه محمدی)