تحصیلات تکمیلی
اعلام زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر ورودی بهمن 98

تاریخ های مهم:
پذیرش غیرحضوری (اینترنتی): از 98/11/7 تا 98/11/13
( توجه: مهلت تا 98/11/23 تمدید شد )
مراجعه حضوری، تشکیل پرونده و ثبت نام نهایی: از 98/11/8 تا 98/11/17
( توجه: مهلت تا 98/11/23 تمدید شد )
پرداخت شهریه و انتخاب واحد: پس از ثبت نام نهایی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز دماوند به اطلاع می رساند؛

الف) پذیرفته شدگان می بایست از 98/11/7 تا 98/11/13 برای انجام پذیرش غیرحضوری به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به آدرس http://reg.pnu.ac.ir مراجعه نمایند.

1- کلیه پذیرفته شدگان می بایست با شناسه کاربری و گذرواژه به شرح زیر وارد سیستم شوند:

شناسه کاربری: شماره داوطلبیh982 و گذرواژه : شماره ملی

در صورتی که در ابتدای کد ملی رقم صفر وجود داشته باشد باید هنگام درج گذرواژه ثبت گردد )

مثال:
شناسه کاربری: h982300707
گذرواژه: 0061111111

نکته 1 : داوطلبانی که کد ملی خود را در اطلاعات ثبت نام سنجش وارد نکرده اند گذرواژه آنها شماره شناسنامه خواهد بود.

نکته 2 : در صورتی که با کد ملی و یا شماره شناسنامه موفق به ورود به سامانه نشدید، شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد کنید.

2- از طریق مسیر زیر در سیستم جامع گلستان:

آموزش==> دانشجو==> پذیرش غیرحضوری==> "پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود"

نسبت به تکمیل اطلاعات و همچنین ارسال مدارک لازم اقدام نمائید.

تذکر: حجم هر تصویر حداکثر 250کیلوبایت و ترجیحا فرمت آن jpg یا jpeg باشد.

پذیرفته شدگان گرامی پس از انجام مراحل تکمیل اطلاعات ( تعیین وضعیت نظام وظیفه(آقایان) ، تکمیل اطلاعات دانشجو (قسمت اول و دوم) و تایید آن، ثبت اطلاعات تحصیلات قبلی دانشجو، اطلاعات ایثارگری) و ارسال فایل مدارک در سیستم گلستان، مرحله اتمام پذیرش غیرحضوری و چاپ فرم مشخصات کامل دانشجو و چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری را انجام دهید تا پذیرش غیرحضوری کامل شود.

ب) پس از انجام پذیرش غیرحضوری، برای تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن ثبت نام، از 98/11/8 ضمن در دست داشتن مدارک ذیل (همه روزه غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 تا 12) به قسمت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ( طبقه سوم ساختمان شهید فائزی (ساختمان اداری)) مراجعه نمایید.

بدیهی است در صورت عدم مراجعه به دانشگاه، ثبت نام شما نهایی نشده و اجازه انتخاب واحد نخواهید داشت.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده فیزیکی:

1- اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحات)

2- اصل و کپی کارت ملی (پشت و رو)

3- اصل و کپی کارت پایان خدمت (ویژه آقایان)

4- اصل و کپی مدرک کارشناسی (برای مدرک کارشناسی ناپیوسته لازم است مدرک کاردانی نیز درج شود)
توجه: مدرک کارشناسی و کاردانی باید حاوی معدل باشد. در صورتی که در مدرک، معدل ثبت نشده باشد باید گواهی معدل از دانشگاه محل تحصیل اخذ کنید.

5- شش قطعه عکس (4*3) پرسنلی (عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک)

6- گواهی از مراجع ذیربط (مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه)

7- فرم مشخصات کامل دانشجو (فرم 1800) و گواهی پذیرش غیرحضوری (گزارش 260) - که در زمان انجام پذیرش غیرحضوری از سیستم جامع گلستان پرینت گرفته اید -

ج) پس از نهایی کردن ثبت نام توسط دانشگاه، باید برای پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد در سیستم جامع گلستان اقدام نمایید. راهنماییهای لازم در این خصوص در زمان مراجعه به دانشگاه برای نهایی کردن ثبت نام به شما ارائه خواهد شد.

نکته مهم 1 : لازم به ذکر است که پس از پذیرش نهایی، باید از شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذرواژه: شماره شناسنامه برای ورود به سیستم جامع گلستان استفاده کنید.

نکته مهم 2 : برای دریافت و مشاهده (فایل pdf.) راهنمای کامل و تصویری پذیرش غیرحضوری، ثبت نام و انتخاب واحد،
 اینجا کلیک کنید