آموزش
1398/11/23 چهارشنبه
توجه: مهلت حذف و اضافه تا ۱۵ اسفند تمدید شد.
اعلام زمان و نحوه « حذف و اضافه » نیمسال دوم 99-1398 دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

قابل توجه دانشجویان گرامی؛
برای انجام حذف و اضافه دروس نیمسال دوم 99-1398 دانشگاه پیام نور از تاریخ 98/11/26 تا 98/12/7 مهلت دارید که از طریق سیستم جامع گلستان و از منوی زیر اقدام نمایید:

ثبت نام ==> عملیات ثبت نام ==> ثبت نام اصلی

اطلاعیه مورخ ۹۸/۱۲/۷ : مهلت حذف و اضافه تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

نکته 1:  دانشجویانی که در زمان انتخاب واحد موفق به اخذ واحد نشده اند نیز در مهلت حذف و اضافه می توانند پس از پرداخت بدهی قبلی (در صورت وجود) و شهریه ثابت نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.

پرداخت از طریق خودپردازهای بانک صادرات و یا پرداخت حضوری : منوی آموزش -> گزارش های آموزش -> شهریه -> لیست ها و آمارها -> 163-فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور

پرداخت آنلاین : منوی آموزش -> شهریه -> پرداخت های الکترونیکی دانشجو

توجه: برای پرداخت آنلاین شهریه، به یک کارت بانکی (از مجموعه بانکهای عضو شتاب) که رمز دوم (رمز اینترنتی) آن فعال باشد نیاز دارید.

نکته 2:  محدودیتی برای حذف دروسی که قبلا انتخاب کرده‌اید و یا اضافه‌کردن دروس انتخابی جدید وجود ندارد.

نکته 3:  ملاک انتخاب واحد دانشجویان (به غیر از ورودی‌های جدید)، معدل نیمسال اول 99-1398 می باشد. ضمنا دانشجویانی که به هر دلیل (اعم از مرخصی تحصیلی – عدم حضور در کل امتحانات ترم قبل و … ) فاقد معدل ترم قبل می‌باشند، انتخاب واحد خود را بر اساس معدل آخرین ترم تحصیلی انجام دهند.