1398/11/27 یکشنبه
مهلت تا 3 اسفند 98
اعلام شرایط، مدارک لازم و نحوه استفاده دانشجویان از تسهیلات اعطایی « بنیاد علوی »

شرایط، مدارک لازم و نحوه استفاده دانشجویان از تسهیلات اعطایی وام بنیاد علوی

توجه:
پس از مطالعه شرایط و تکمیل مدارک لازم، در اسرع وقت برای ثبت نام به امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه (طبقه همکف ساختمان شهید احمدی ( ساختمان آموزشی )) مراجعه نمایید.

شماره های تماس با امور دانشجویی: 26-76320420-021 داخلی 206 (آقای محمدی)

مهلت ارائه درخواست و تکمیل مدارک تا پایان وقت اداری شنبه 98/12/3

خواهشمند است قبل از هرگونه اقدام در این خصوص، آیین نامه مربوط به وام بنیاد علوی دقیقا مطالعه شود.

برای مشاهده آیین نامه پرداخت وام بنیاد علوی، اینجا کلیک کنید

برای مشاهده و دریافت فرم درخواست وام بنیاد علوی، اینجا کلیک کنید

برای مشاهده و دریافت سند تعهد محضری وام بنیاد علوی، اینجا کلیک کنید

توجه 1: سقف وام بنیاد علوی در هر نیمسال برای دانشجویان مجرد مبلغ شش میلیون ریال و برای دانشجویان متاهل مبلغ هشت میلیون ریال می باشد.

توجه 2: دانشجو می تواند نسبت به ارائه سند تعهد محضری یا گواهی کسر از حقوق با توجه به فرمت نیمسال قبل برای دریافت وام اقدام نماید، لذا آن دسته از دانشجویانی که قبلاٌ با گواهی کسر از حقوق یا سند تعهد محضری وام دریافت نموده اند که مدارک مذکور مورد تایید بنیاد علوی می‌باشد جهت دریافت تسهیلات جدید نیازی به ارائه مدرک مجدد ندارند.

توجه 3: رعایت عدم خط خوردگی و لاک گرفتگی و اضافه کردن متن در فرم های ارسالی ضروری می باشد. ضمنا لازم به ذکر است که مبلغ وام موردنظر به حساب دانشجو (بانک تجارت) واریز می گردد.