1398/11/17 پنجشنبه
قابل توجه «دانشجویان شاهد و ایثارگر»
لزوم ثبت و تکمیل اطلاعات در سیستم جامع گلستان برای بهره مندی از تسهیلات تخفیف شهریه

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند به ویژه دانشجویان ورودی جدید می رساند؛

دانشجویانی که تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشند، جهت بهره مندی از تسهیلات ارائه شده توسط دانشگاه درخصوص تخفیف شهریه می بایست اطلاعات ایثارگری خود را در سایت گلستان دانشگاه پیام نور ( به آدرس http://reg.pnu.ac.ir ) درج نمایند.

( توجه: تسهیلات تخفیف شهریه شامل همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان ایشان، جانبازان 25% و بالاتر و همسر و فرزندان ایشان می شود)

لطفا نسبت به تکمیل دقیق اطلاعات خود به روش زیر و در اسرع وقت در سیستم جامع دانشگاهی گلستان اقدام نمایید:

منوی آموزش -> دانشجو -> دانشجویان شاهد و ایثارگر -> عملیات دریافت اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر-پیام نور

1- در منوی "ثبت اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر " نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مرتبط اقدام نمایید.

2- درمنوی "ارسال تصویر مدارک مورد نیاز" نسبت به ارسال تصویر پشت و روی کارت ایثارگری خود اقدام نمایید.

بدیهی است مسئولیت عدم درج اطلاعات و عدم بهره مندی از تسهیلات به عهده شخص دانشجو می باشد.

تذکر مهم:

دانشجويان زير طبق آيين نامه بايد شخصا شهريه خود را بپردازند و مشمول معافیت پرداخت شهريه نيستند (مصوبه هيات وزيران 95/1/25)

1- ادامه تحصيل مازاد بر سقف سنوات (كارشناسي 10 نيمسال / كارشناسي ارشد 4 نيمسال / دكتري 8 نيمسال)

2- سنوات دانشجويان مشروط

3- سنوات مرخصي تحصيلي