1398/9/22 جمعه
در روز جمعه 22 آذر 98
بیستمین دوره آزمون فراگیر کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند برگزار شد

دکتر حیدر امیرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام کرد:
🔹بیستمین دوره آزمون فراگیر کارشناسی ارشد صبح روز جمعه 22 آذرماه 98 در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با شرکت ۲۵۰ نفر داوطلب برگزار شد.
🔹در حال حاضر دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با ۱۰ رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد، پذیرای داوطلبان عزیز علاقمند به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌باشد.
🔹مجموعه رشته‌های مدیریت(mba، کسب و کار، بازاریابی، استراتژیک، منابع انسانی و ...)، ادبیات فارسی، جغرافیا، زمین شناسی از رشته‌های این مرکز در مقطع کارشناسی ارشد است
🔹همچنین سطح کیفی آموزش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بسیار ممتاز و قابل دفاع است.
🔹در بین دانش آموختگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این مرکز رتبه‌های تک رقمی آزمون‌های ورودی مقاطع بالاتر دیده می‌شود.
🔹همچنین میانگین معدل دانش‌آموختگان و دانشجویان این دانشگاه نشان دهنده کیفیت  بالای سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور در ارائه منابع و آموزش است.