1398/1/15 پنجشنبه
آخرین به روز رسانی لیست: 19 بهمن ماه 98
لیست گواهی موقت دانش آموختگان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند صادر شده در سال 1398

دانش آموخته گرامی، برای دریافت گواهینامه موقت، مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

1- تمبر 10000ریالی (خرید از بانک ملی)
2- اصل کارت پایان خدمت یا نامه اشتغال به خدمت و یا نامه اشتغال به تحصیل مقطع بالاتر ( ویژه آقایان )
3- کارت شناسایی معتبر
4-
گواهی موقت فقط و فقط به شخص دانشجو و یا در غیر این صورت با ارائه وکالت نامه محضری به وکیل قانونی وی تحویل داده می شود. ضمنا لازم به ذکر است که وکالت نامه محضری باید به تایید دفتر امور حقوقی دانشگاه پیام نور استان تهران (واقع در خیابان انقلاب، خیابان استاد نجات الهی، خیابان فلاح پور، پلاک 27، دانشگاه پیام نور استان تهران - دفتر امور حقوقی) رسیده و ممهور به مهر دانشگاه پیام نور استان تهران باشد.

برای دریافت و مشاهده (فایل اکسل (Excel)) لیست گواهی موقت دانش آموختگان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند (کارشناسی و کارشناسی ارشد) صادر شده در سال 1398،
اینجا کلیک کنید

توجه: در صورتی که با کلیک بر روی لینک بالا، فایل مورد نظر باز نشد، بر روی لینک کلیک راست کرده و سپس گزینه ...Save Target As یا ...Save Link As را انتخاب نمایید تا فایل دانلود شود.