1390/10/5 دوشنبه

«باسمه تعالی»

« دانشگاه پیام نور؛ آموزش برای همه، همه جا و همه وقت »

دانشگاه
پیام نور مرکز دماوند یکی از مراکز دانشگاهی پیام نور است که در سال 1379 با پذیرش دانشجو در دو رشته تحصیلی جغرافیا و مترجمی زبان انگلیسی با 34 دانشجو فعالیت خود را آغاز نمود.

این مرکز دانشگاهی از بدو تاسیس با هدف پاسخگویی به نیازهای جامعه و ایجاد رضایت مندی و فراهم نمودن بسترهای لازم برای توسعه
علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه تلاش و فعالیتهای عمده ای با تاکید برسالم سازی تفکر اجتماعی داشته است.

هم اکنون این مرکز دارای حدود 3000 دانشجوی فعال در حدود 40 رشته-گرایش مقطع کارشناسی و 14 رشته-گرایش مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

این مرکز دانشگاهی با داشتن 30 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت یکی از برترین مراکز آموزشی استان تهران به شمار می رود.

دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در حال حاضر دارای 120000 مترمربع (حدود 12هکتار ) زمین است و مساحت کل ساختمانهای موجود 7130 مترمربع می باشد.

این مرکز دارای ساختمان اداری، ساختمان آموزشی، مجتمع چندمنظوره ورزشی و ساختمانهای در دست احداث فرهنگی و آزمایشگاه می باشد.

از جمله امکانات رفاهی برای دانشجویان نیز می توان به نمازخانه، کتابخانه، مرکز مشاوره، 10 باب آزمایشگاه و کارگاه، سایت اینترنت پرسرعت دانشجویی، کارگاه کامپیوتر، لابراتوار زبان، اینترنت WiFi رایگان دانشجویی و... اشاره کرد.

ضمنا تاکنون بیش از 20000 نفر در مقاطع مختلف تحصیلی از این مرکز دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند.

برای مشاهده لیست رشته های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اینجا کلیک کنید

برای مشاهده لیست رشته های مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اینجا کلیک کنید

آدرس دانشگاه: دماوند، خیابان دانشگاه، جنب میدان بسیج - کد پستی: 3971189451

---------------------------------------------------------------------------------------------------